A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Пулинський інклюзивно-ресурсний центр" Пулинської селищної ради

До уваги батьків і педагогів діток з ООП!

Дата: від до Скинути

Поради для навчання гіперактивних дітей

Всі ми можемо погодитися, що гіперактивним дітям потрібно рухатися. Для деяких дітей ця потреба може вийти за рамки «нормального». Ці діти ніби ніколи не сповільнюються або не втомлюються. Активна дитина потребує особливої ??уваги в групі чи класі. Якщо ви постійно просите його заспокоїтись, ви виступаєте проти його потреби і рано чи пізно вам, швидше за все, доведеться зіткнутися з істерикою. Звичайно, ми не стверджуємо, що активній дитині слід дозволити бігати, рухатися та стрибати безперервно. Протягом дня бувають випадки, коли активній дитині доведеться зупинитися і заспокоїтися, наприклад, до їжі та пізнавальної діяльності. Вона повинна навчитися вміти це робити.

09:00 04.08.2020

Чому важливо навчити дитину дякувати.

Вдячність – це те почуття, яке людина вчиться переживати із дитинства , це обов'язкова якість свідомої людини. Вдячність відкриває доступ людині до великої кількості всього того, що її оточує, допомагає пізнати добро у своєму житті. Вдячна дитина відчуває більш глибокий зв'язок з батьками.

09:51 30.07.2020

Поради батькам дітей з ООП !

Дитина із особливими потребами потребує постійної батьківської підтримки. Підпорядкувати таку дитину загальноприйнятим правилам поведінки в суспільстві неможливо, тому треба навчитися взаємодіяти і спілкуватися з нею.

09:24 30.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень