A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Пулинський інклюзивно-ресурсний центр" Пулинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРШИЙ УКРАЇНОМОВНИЙ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК ДЛЯ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ

Мобільний застосунок розроблено у межах проєкту «Цифрова інклюзія» ТОВ «Хуавей Україна» за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з ГО «Здорове суспільство» та «ДивоГра» за участі VRGSoft. 

15:29 22.07.2021

Міжнародна онлайн - конференція " 46=47. Арифметика перспектив для дітей із синдромом Дауна."

З метою забезпечення права дітей із синдромом Дауна віком до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі в закладах ПТУ та інших, які забезпечують здобуття освіти шляхом комплексної оцінки розвитку дитини, надання психолого - педагогічних, корекційних послуг та забезпечення їх системного кваліфікаційного супроводу 20 - 21 квітня за ініціативи ВБО "Даун Синдром"  було проведено Міжнародну онлайн - конференцію " 46=47. Арифметика перспектив для дітей із синдромом Дауна". Фахівці КУ " Пулинський інклюзивно - ресурний центр" Пулинської селищної ради взяли участь в даному заході та підвищили рівень знань з тем: - методи діагностики розвитку та його особливості; - підготовка дітей до дошкільних та інших освітніх закладів; - ефективна взаємодія спеціалістів  з батьками; - створення програм розвитку. 

14:32 21.04.2021

Онлайн-семінар "Індивідуальна програма розвитку дитини з ООП"

7 квітня 2021 року фахівці ІРЦ взяли участь в онлайн-семінарі з теми «Індивідуальна програма розвитку дитини з особливими освітніми потребами в ЗЗСО» . В ході семінарі учасники удосконалили професійні компетентності з питань індивідуалізації освітнього процесу для дитини з особливими освітніми потребами в ЗЗСО; ознайомилися з методологією розробки, реалізації та моніторингу індивідуальної програми розвитку.

15:46 07.04.2021

Курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників ІРЦ

В період з 22 березня по 26 березня 2021 року вчителями-логопедами Лілією Мельник, Іриною Каменчук та вчителями-дефектологами Олесею Габриадзе, Світланою Грибан були пройдені курси підвищення кваліфікації при Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Під час навчання учасники курсів мали змогу отримати нові знання, удосконалити вже набуті знання та отримати практичні поради для використання в корекційно-розвитковому процесі.

15:32 29.03.2021

Участь в семінарі-практикумі "Особливості адаптації та модифікації навчальних програм в умовах інклюзивного навчання"

15 березня 2021 року на базі КЗ "Житомирський ОІППО" ЖОР (з використанням дистанційних технологій) був проведений другий онлайн-семінар із циклу семінарів "Особливості адаптації та модифікації навчальних програм в умовах інклюзивного навчання". Під час практикуму учасники мали змогу обмінюватися досвідом, ділитися думками та отримати корисні знання. 

11:15 15.03.2021

Онлайн - семінар " Бачити світ серцем. " Особливості навчання дітей з порушенням зору в інклюзивному просторі.

26 лютого 2021 року практичними психологами  КУ "Пулинський ІРЦ"  Пулинської селищної ради Тимощук Л.В. та Дзюбенко І.В. було проведено онлайн - семінар для асистентів вчителів і вихователів ЗДО, ЗЗСО  Пулинської територіальної громади. Під час семінару було систематизовано знання щодо основних порушень зору у дітей та стратегій підтримки в освітньому середовищі.  Слухачі семінару, активізували свої знання щодо можливих причин порушення зору у дітей, та розглнули ряд корекційно - розвиткових ігор які можа використовувати з дітьми даного порушення.  Дякуємо всім за увагу та тим, хто долучився до заходу! 

16:08 01.03.2021

Участь у семінарі-практикумі "Адаптація та модифікація навчальних програм в умовах інклюзивного навчання"

22 лютого 2021 року фахівці ІРЦ взяли участь в онлайн семінарі-практикумі, який був проведений методистом ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КУ "Житомирський ОІППО" ЖОР Козир Вікторією Вікторівною. Під час семінару розглянули основні стратегії адаптації та модифікації навчальних програм в теорії та практиці.

09:02 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень