A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Пулинський інклюзивно-ресурсний центр" Пулинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг "Планування та впровадження реформи системи догляду дітей на рівні громади"

24-26 червня 2019 року директор КУ "Пулинський ІРЦ" Голомах Віта взяла участь у тренінгу "Планування та впровадження реформи системи догляду дітей на рівні громади". Організаторами тренінгу стали Ombudsman for Children with the President of Ukrain, Lumos Foundation, які поділилися своїм досвідом впровадження такої реформи у Молдові.    

11:03 26.06.2019

Семінар "Новітні високоефективні методи та технології реабілітації дітей з інвалідністю"

За підтримки Житомирської обласної державної адміністрації ГО "Берегиня Полісся" провела інформаційний семінар «Новітні високоефективні методики та технології реабілітації дітей з інвалідністю» для представники ОТГ Житомирської області (фахівців, які працюють з дітьми та батьки дітей з інвалідністю). У семінарі взяли участь фахівці КУ "Пулинський інклюзивно-ресурсний центр" Пулинської селищної ради Лисюк Ольга Миколаївна (вчитель-реабілітолог) та Свінціцька Людмила Віталіївна (вчитель-дефектолог). На семінарі учасники ознайомились з високоєфективним методом реабілітації таким як іпотерапія.Також 30 дітей з інваідністю з ОТГ Житомирської області отримають безкоштовний курс реабілітації в професійному центрі іпотерапії "Берегиня Полісся". Таку можливість буде мати 1 дитина з Пулинської ОТГ.

15:48 24.06.2019

Нарада директорів ІРЦ

11 червня 2019 року на базі Житомирського Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти відбулася нарада директорів ІРЦ Житомирської області щодо проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини та формуванню загального висновку оцінки.

15:25 12.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень